Selecteer een pagina

Training

Training · coaching & workshops · events

Resultaat

Na een training kun jij…

 • Meer kennis toepassen uit de opleidingen die je tot nu gevolgd hebt
 • Meer energie overhouden na je werkdag en je daadwerkelijk fitter kunt voelen!
 • Jezelf kunnen managen richting jouw doelen en deze linken aan organisatiedoelen
 • Helemaal ‘Fit for change’ zijn bij veranderingen die steeds sneller elkaar opvolgen
 • Belanghebbers kunnen overtuigen vanuit je hoofd&hart
 • Effectief met je leidinggevende, medewerker of directe collega’s kunnen communiceren over wat je wilt en waarom, op verschillende niveaus in de organisatie
 • Jouw expertise en potentieel optimaal benutten en het verschil gaan maken
 • Beter voor jezelf leren zorgen terwijl jij direct of indirect voor anderen zorgt
 • Leren hoe je de lessen uit de Corona-crisis kunt omzetten tot inzichten waar we jarenlang wat aan hebben!
 • Als zorgprofessional weer een energie-boost krijgen na het heftige Corona-tijdperk!
 • Je ook als manager meer werkgeluk creëren bij die mensen met ambitie die nog niet zo duidelijk binnen een ‘functie’ passen
 • Nóg meer waarde toe voegen aan onze patiëntenzorg!
…Zodat jij alles uit jezelf haalt. Voor jou, voor je vak, voor de patiënt.

Voor wie?

Je bent een zorgprofessional met een paar jaar ervaring. Mogelijk heb je een extra opleiding gevolgd in zorgmanagement, kwaliteit & veiligheid. Of je hebt een extra master gezondheids- of verplegingswetenschappen op zak, of misschien wel de master evidence-based practice. Je bent ervaren, je weet veel, en inmiddels zó veel dat je soms duizelt in hoe je met al deze kennis aan de slag moet.

Ga je voor die ene baan? Of zoek je naar de combinatie tussen een baan op de werkvloer en daarnaast het uitdragen van jouw extra opgedane kennis? Of ben je al helemaal gesetteld en op je plek maar heb je toch het gevoel dat niet alle kennis die je inmiddels hebt de zorg bereikt? Je bent niet de enige. Ik wil voor jou dat jij wél met alles wat je geleerd hebt waarde kunt toevoegen, voor jouw werkgeluk als ambitieuze zorgprofessional en voor betere zorg. Wil jij alle facetten die van belang zijn om de zorg op jouw manier mooier te maken terugvinden in één training? Dan is deze training echt iets voor jou.

Wat levert het jou op?

In de training komen mijn persoonlijke ontwikkeling, kennis uit opleiding en jarenlange ervaring samen! Een programma op maat die jou de vaardigheden leert om jezelf als ambitieuze zorgprofessional helemaal neer te zetten.

Hoe?

In een groep gaan we met elkaar aan de slag. Ik reik je nieuwe kennis, tools en tips aan en gaan hiermee oefenen, experimenten, spiegelen en sparren. We leren van elkaar en met elkaar. Je gaat het geleerde direct in de praktijk brengen en toepassen in jouw werk. Het zet je aan tot actie zodat je daarmee stevig aan het roer komt te staan van jouw succes.

Wat?

Jouw resultaat met sessies op maat! Live-momenten afgewisseld met het delen van onderlinge inzichten in een besloten online community. Samen gaan we in gesprek over wat jij belangrijk vindt voor jezelf, voor je team of voor je organisatie en zoomen we in op het resultaat wat jij wilt bereiken en stellen we een leuk, passend en energie-gevend programma samen. Je maakt gebruik van de kennis en expertise van de trainer en van de andere deelnemers.