Selecteer een pagina

Voor jouw succes als ambitieuze zorgprofessional

Energie · Ontwikkeling · Passie · Succes

Laat je helpen jouw kennis te delen
Download hier het e-book “Verbeter de zorg met jouw unieke kennis, 9 tips”

Met Share’n Knowledge…
…help ik ambitieuze zorgprofessionals die door werkdruk niet toekomen aan het inzetten van hun kennis om meer uit zichzelf en hun vak te halen!

MEER ENERGIE – MEER AUTONOMIE – OPTIMALE INZET VAN JOUW KENNIS EN KUNDE – AUTHENTICITEIT & WERKGELUK – TOT JOUW STIP OP DE HORIZON EN VERDER

Sharon van de Ven

Ik ben Sharon van de Ven en eigenaar bij Share’n Knowledge. Een vrouw met een missie, want in 2030 weten alle ambitieuze zorgprofessionals in Nederland hoe ze hun kennis en kunde optimaal kunnen inzetten.

De wereld mooier maken door bij te dragen aan jouw succes als zorgprofessional met ambitie, daar ga ik voor. Graag ben ik jouw partner in je ontwikkeling en ontdekken we hoe dat succes er voor jou uitziet.

Met mijn ervaring als verpleegkundige, bestuurslid verpleegkundige adviesraad, projectleider en leidinggevende weet ik wat werkt.

Share’n Knowledge

Als je dan toch een missie hebt, dan ook maar meteen een goede, namelijk: De zorg het mooiste vak ter wereld maken!

‘Maken?’ Zul je misschien zeggen.. ‘de zorg ís toch het mooiste vak ter wereld?’. Daar heb je gelijk in, ik werk immers niet voor niets al jaren in de zorg en ben niet plan er uit te vertrekken. Je kunt zóveel voor mensen betekenen, zo niet alles. En toch weet ik dat het beter kan, de zorg zelf kan elke dag beter. Ik help professionals die meer in hun mars hebben om hun kennis en kunde hiervoor in te zetten zodat we dagelijks van elkaar kunnen leren en kennis kunnen delen ten behoeve van de patiënt. Zodat de zorg het mooiste vak ter wereld blíjft.

Diensten

Share’n Knowledge is ontstaan vanuit de drijfveer bij te willen dragen aan het geluk en succes van ambitieuze zorgprofessionals. Door hier in te investeren wordt noodzakelijke kennis over het mooier en beter maken van de zorg gedeeld. Vanuit de eigen kracht van de zorgprofessional is zóveel te halen.

Met deze trainingen leer ik je hoe je zelf verantwoording neemt voor je eigen succes waardoor jij resultaten creëert die jouw werk mooier maakt en de zorg ten goede komt.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig nieuws en ontwikkelingen
van Share ’n Knowledge. 

{Gedurende 11 maanden heeft Sharon een van woonclusters als leidinggevende bij Sint Jozefoord ondersteund. Sharon is een enthousiaste, zeer positieve collega. Ze schroomt niet te vertellen wat er te verbeteren valt. En daarnaast heeft ze Sint Jozefoord laten zien hoe trots de medewerkers mogen zijn op deze mooie organisatie. Ze is een absolute steun geweest voor de medewerkers die van haar persoonlijke aandacht kregen. Dank Sharon voor jouw inzet, kennis en kunde. Hopelijk tot ziens!
Marjolein Verstraeten, Directeur - Bestuurder bij Stichting Sint Jozefoord
{Als dagvoorzitter leidde Sharon het Nursing Career Event op een spontane wijze. Zowel in het programma als in de interviews zorgde ze voor een informele sfeer. De manier waarop ze haar eigen ervaringen in bracht maakte het levendige uitwisseling met de geïnterviewden, die hun loopbaan ervaring vertelden. Ze maakte de bijeenkomst tot een praktische, sfeervolle en pakkende bijeenkomst. Sharon, bedankt voor je bijdrage!
Marjan van der Ven, Adviseur Personeel en Ontwikkeling bij Jeroen Bosch Ziekenhuis
{Sharon heeft een aantal maanden het team van teamleiders binnen Sint Anna mogen versterken. Met grote inzet, professionaliteit en kennis zet Sharon zich in voor team (leden) en organisatie, het doel 'elke dag een mooie dag' voor cliënten nooit uit het oog verliezend. Een mensgerichte en doelgerichte leidinggevende, waarbij verbinding hoofd en hart volledig in balans is. Resultaatgericht en oog voor sfeer en humor. Een samenwerking voor herhaling vatbaar!
Wendy Van Tongeren - Manager Zorg, Stichting Sint Anna Boxmeer
{Sharon is een bevlogen professional die de vertaling van beleid naar de dagelijkse praktijk feilloos weet te maken. Met de nodige humor en scherpte weet ze professionals en teams in beweging te brengen. Echte vakvrouw!
HARRY SONNENSCHEIN – ORGANISATIEADVISEUR
{Binnen het Bravis Ziekenhuis kennen wij het project Toekomstbestendige Verpleegkundige Zorg (functiedifferentiatie). Sharon heeft ons hierbij ondersteund door verpleegkundige teams te begeleiden in dit proces. Ze deed dit op een enthousiaste en deskundige manier. Sharon heeft oog voor het positieve, waardoor zij ons niet alleen de grote maar juist ook de kleine succesjes kon laten zien, wat erg belangrijk was in dit traject. Door haar kennis van zowel het verpleegkundige vak als van procesbegeleiding kon zij goed draagvlak creëren.
ESMÉE BRAND VAN DEN BERGE – HOOFD OPLEIDINGEN / KENNIS EN ONTWIKKELCENTRUM, BRAVIS ZIEKENHUIS
{Hoe fijn dat ze zeer laagdrempelig in kon voegen binnen het team en de organisatie. Echt verbinding zoeken en aansluiten bij de behoeftes van het team. Daarnaast ook toewerken naar resultaten en dat vertalen naar actiepunten zodat het team verder op pad kan gaan. Lekker nuchter, realistisch en goed gevoel voor de praktijk. Ze heeft weer een glimlach kunnen toveren op vele gezichten! Dank!
DÉSIRÉE HOBBELEN – HOOFD ZORG BIJ STICHTING VUGHTERSTEDE