Selecteer een pagina

Diensten

Training · coaching & workshops · events

…Zodat jij alles uit jezelf haalt. Voor jou, voor je vak, voor de patiënt.

Het gevoel dat er meer in je zit? Je bent niet de enige!

Vrijwel geen vak ter wereld waarbij je zo dichtbij de mens mag komen. Wat zo veel voldoening kan geven. Een vak waarin je je dankbaar kunt voelen, de levenswijsheid van anderen mag ervaren, een vak waarin je op kunt komen voor mensen op de meest kwetsbare momenten in hun leven en dat je daar dag in dag uit blijvend van kunt genieten.

Training

Voor wie? Je bent een zorgprofessional met een paar jaar ervaring. Mogelijk heb je een extra opleiding gevolgd in zorgmanagement, kwaliteit & veiligheid. Of je hebt een extra master gezondheids- of verplegingswetenschappen op zak, of misschien wel de master evidence-based practice. Je bent ervaren, je weet veel, en inmiddels zó veel dat je soms duizelt in hoe je met al deze kennis aan de slag moet.

COACHING & WORKSHOPS

Wil je als manager of adviseur in de zorg graag sparren en gedegen advies over hoe je de gemotiveerde kartrekkers in je team en organisatie nu kunt geven waar ze behoefte aan hebben? Hoe kunnen jullie elkaar versterken en ervoor zorgen dat ieders capaciteiten zoveel mogelijk worden benut? Hoe moeten we eigenlijk omgaan met sommige high potentials in de zorg? Hoe leg je in de zorg de verbinding tussen de huidige praktijk en de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten? En belangrijker, hoe neem je je collega’s mee in dit gedachtengoed

Events

Mensen motiveren en aan het denken zetten over hun rol in de zorg is een van de dingen die ik het liefste doe. Dat gebeurt op kleine schaal maar ook spreek ik regelmatig op events, symposia en congressen. Graag ga ik als spreker op een enthousiasmerende manier in gesprek. Wat er is nodig om de ambitieuze zorgprofessional te positioneren? Wat is er nodig om een zorgteam mee te nemen in grote veranderingen als bijvoorbeeld evidence-based werken? Wat is je rol hierin en hoe pak je die?

Blije deelnemers

“Verfrissende kijk op hoe leuk EBP kan zijn. Voldoende inhoud en goede aansluiting bij de praktijk. Erg veel interactie met de groep. Afwisselend programma. Het was echt top!”

Simone Maaskant

“Door expertise te delen met collega’s heb ik nieuwe inzichten gekregen!”

A. Gerrits

“Ik heb geleerd goed naar jezelf te kijken door te zien waar jij het verschil kunt maken! Verbeter de wereld begin bij jezelf!”

Ewout vd Sluijs

Zorg…
ook voor jezelf
…en begin met te geven wat jij de zorg nog méér te bieden hebt.